<

Konkurs-Cello për Muzikë të Re

FTESE

Konservatori i Shtutgardit ka kënaqësinë të shpallë konkursin për Çmimin “Cello Domnick” për të tetën herë. Që nga viti 2005 ky konkurs, u përqëndrua në muzikë të re për Violonçel, ka fituar shpejt njohje ndërkombëtare: Juria e njohur ndërkombëtarisht, dhe patronazhi bujar i Christoph Eschenbach, të dyja dëshmojnë për prestigjin e konkurrentëve. Garat e mëparshme dhënë tre celistëve të shquar të brezit të ri - Nicolas Altstaedt (2005), Tristan CORNUT (2007), Lev Sivkov (2009) dhe David Eggert (2014) - të cilët të gjithë kanë vazhduar nga merita e tyre e hershme për të bërë emra ndërkombëtare për veten si virtuoz të talenteve të shkëlqyer.

Ne kështu i lejojmë vetes t’a zgjerojmë ftesën për muzikantët e rinj të institucionit tuaj, dhe kërkojmë që ju të inkurajojë pjesëmarrjen e tyre duke e lënë shpalljen bashkangjitur në kutinë postare të instruktorëve instrumentale dhe për studentët e interesuar.

Klikoni mbi poster për të parë broshurën origjinale të aktivitetit.


Konkursi Cello për New Music zhvillohet nga e hëna 25 deri të shtunën me 30 prill, 2016 në Shtutgard. Përveç shpalljeve të posterit ne jemi bashkëngjitur "rregullave të konkurrencës", të cilat përfshijnë të gjitha informatat në lidhje me konkurrencën. Regjistrimi është i mundur vetëm nëpërmjet formularit të aplikimit online në adresen www.mh-stuttgart.de/cellowettbewerb.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni përmes informacionit të kontaktit më sipër, ose kontrolloni faqen e informacionit në faqen e internetit. Afati i fundit i aplikimit është 29 shkurt 2016.

Me përshëndetjet më të ngrohta dhe urimet më të mira, edhe nga dy drejtorët artistike, Prof. Claudio Bohórquez dhe Prof. Conradin Brotbek.


Dr. Cordula Pätzold, Menaxhere e Projektit


Dr. Cordula Pätzold
Dozentin für Hörerziehung
Projektleitung „Rising Stars! Festival Stuttgart 2016“
Projektleitung „Cello-Wettbewerb für Neue Musik/ Domnick Cello-Preis 2016"
Urbanstrasse 25, D-71082 Stuttgart
Mobil: 0176 / 47 27 8765 (mailbox)
www.mh-stuttgart.de
cordula.paetzold@mh-stuttgart.de