<

Kalendari i provimeve

Përshëndetje Studentë,

Për tu konsultuar mbi datat e provimeve të mbartura ju ftojmë të vizitoni faqen e Fakultetit përkates dhe aksesoni menunë Informacion -> Provimet.

Studim të mbarë!