<

Alumni

Të dashur Studentë Diplomantë,

Nëpërmjet regjistrimit në platformën GRADUA, ju mund të krijoni CV-në tuaj personale të çertifikuar nga Universiteti, të keni qasje të lehtë në informacion mbi mundësitë e punësimit / praktikës profesionale, të kontaktoheni nga biznesi dhe të ndërveproni me oferta të ndryshme të punës direkt nëpërmjet platformës, etj.

Njëkohësisht, gjatë regjistrimit në platformë do të keni mundësi të vlerësoni eksperiencën tuaj universitare nëpërmjet një pyetësori elektronik.

Nisni menjëherë regjistrimin në platformë duke klikuar mbi imazhin më lart ose duke vizituar adresën http://gradua.almalaurea.it/.

Nëse hasni në paqartësi, konsultoni me udhëzimet në Manualin e Përdorimit  (pdf).

Për më shumë informacion rreth platformës GRADUA mund të vizitoni: